Wat zijn Guilty-Pleasures

Iedereen heeft stiekem wel een ‘guilty pleasure’ als het op seks neerkomt. In elke relatie variëren de erotische behoeftes enorm. Ondanks dat we er nieuwsgierig naar zijn, wordt het vaak gezien als een taboe; we spreken er niet over, maar we halen er toch plezier uit. Guilty-Pleasures.nl wil dat taboe doorbreken. Laat je verleiden en laat je ondeugende wens niet ontnemen.

 

Over
Ons

Guilty-Pleasures – Try New Things – is dé website voor erotische speeltjes. De naam Guilty-Pleasures zegt het eigenlijk al. Iedereen heeft wel een diep sensueel verlangen. Je meest stoute dromen die je alleen deelt met je partner. Guilty-Pleasures helpt om jullie diepliggende connectie op te bouwen of sterker te maken door jullie seksleven naar een hoger niveau te tillen. Het gaat hier om vertrouwen, liefde en intimiteit.

Missie

Guilty Pleasures staat voor het verleiden, ontdekken en opbouwen van een diepe romantische connectie met jezelf of met je partner. (Her)ontdek de diepliggende, sensuele verlangens en geniet van de aanrakingen over de meest gevoeligste plekken van jouw en jouw partners lichaam, om samen in extase te komen. Het gaat om vertrouwen, liefde en intimiteit.

Visie

Guilty Pleasures vindt het belangrijk dat jij jouw intieme wensen en wildste fantasieën ontdekt. Samen of alleen. Bouw een intieme band op, ontdek elkaars lichaam, verleg je grenzen én wees ook lief voor je lichaam met de juiste verzorging.

Merkwaarden

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van een intieme en liefdevolle relatie. Met vertrouwen durf jij jezelf volledig over te geven aan je partner of andersom. Ook op seksueel gebied: verleg je grenzen en geef anderzijds je grenzen aan.

Liefde

Liefde is het mooiste wat er is. Vier samen de liefde door nieuwe dingen te proberen. Seks is een fysieke vorm van liefde. De love toys van Guilty Pleasures tilt jullie liefdesrelatie naar een hoger niveau.

Intimiteit

In een intieme relatie voelen jullie elkaar aan. In het begin leer je elkaar kennen en ontdekken jullie elkaars lichaam. Je geeft aan wat je lekker vind en merkt bij je partner op waar hij/zij van geniet. Intimiteit is elkaar begrijpen: connectie tussen geest, lichaam en hart.